Wat zeggen mensen over mij?

We waren al blij, en toen kwam zij.
Het mooiste kindje op aarde van onschatbare waarde.
Irmin moest gelijk aan de bak, ik zelf was nog zwak.
Hij ging sussen, verschonen en wegen.
ik ging voeden en liet me door jou verplegen.
Ondertussen konden we zorgeloos genieten.
Ook van de kraamtranen en lekkende tieten.
Elke zorg of twijfel werd ons ontnomen, doordat jij ons vertelde dat het goed zou komen!
Lieve Iris al duurde het maar even
Het was de mooiste tijd van ons leven
Als bedankje geven we jou een bon voor het verbreden van je horizon
volgens mij kun jij dit wel waarderen.
Aangezien je houdt van reizen en mooie dingen creëren
Het is een bon voor het theater.....
meer info volgt later!
Mariël, Irmin en Imme
Lieve Iris, Bedankt voor al je adviezen, de zorg aandacht en tijd, het opstarten het er zijn. Bedankt voor de fijne dagen bij het begin van dit nieuwe leven.
Voor het goudenrandje dat je onze kraamtijd hebt gegeven. Je ben een bijzonder mens. Het had allemaal zo moeten zijn. Wij kijken liefdevol terug op deze week. Wat was jou aanwezigheid in ons gezin fijn.<3
Heel veel liefs
Roel, Saar, Rens en Rosalie
Iris support in the first period after birth has been exceptional. She helped me and my family both emotionally and physically, helping us navigating the difficulties we faced in those days and the Dutch system. Her medical knowledge and experience reassured us and gave us confidence. She helped us reaching out to her network when the opinion of someone more expert was needed and helped us understand what was best to do without imposing but listening to what we wanted. She really went the extra mile and tried to anticipate our needs. In addition she was great also with our first daughter that was waiting for her to come every day. Her knowledge of Italian made me feel more at home and at ease. Bonus skill: she's also a great cook! Thanks Iris for everything!
Paola
Bij het intakegesprek hadden wij meteen een goed gevoel bij Iris. De kraamweek was een hele waardevolle tijd. Iris stond de hele week voor ons klaar, ook als de dienst erop zat. Zij is onderdeel geworden van ons kersverse gezin en nam de tijd om ons te leren kennen. Met veel liefde en geduld heeft Iris ons op weg geholpen met de borstvoeding en daar ben ik haar nu 4 maanden later nog steeds erg dankbaar voor. De sfeer in huis was relaxed, gezellig en vertrouwd. Iris heeft zich met oog voor het gezin en hart voor het vak ingezet om te helpen bij een fijne en soepele start. Met de adviezen en hulp van Iris hebben wij ons veilig en vertrouwd gevoeld, ook als er zorgen waren om de groei en gezondheid van ons kleine meisje. Na een fijne week was het dan ook niet leuk om afscheid te nemen van Iris.
Marjolein & Joost
Iris heeft ons ondersteund na de geboorte van ons eerste kindje. Dankzij Iris hebben wij ontzettend positieve herinneringen aan die bijzondere periode na de bevalling. Met veel liefde, kennis, (vrijblijvende) adviezen, praktische voorbeelden en humor hebben wij veel van Iris geleerd en kregen wij steeds meer zelfvertrouwen. Het tweede gedeelte van de kraamweek ging het niet zo goed met mijn gezondheid. Juist toen was Iris haar kennis en kunde erg waardevol. Doordat ze de kraamweek met twee dagen mocht verlengen, heb ik nog veel aan Iris gehad tijdens mijn herstel. We hebben de kraamweek met een goed en warm gevoel af kunnen sluiten.
Roelant & Jeldau
Iris is ruim een week bij ons geweest voor de kraamzorg. Ze is ook bij de bevalling geweest wat erg prettig was. Ze zorgde voor steun, maar bleef wel op de achtergrond. Tijdens de kraamweek heb ik ook vaak met haar over de bevalling gesproken. Heel fijn! Iris is heel betrokken en ziet wat je nodig hebt. Ze heeft een luisterend oor en stemt de dagen af op je behoefte. Daarnaast is ze heel kundig en legt goed uit. Ik had mij geen betere kraamverzorgster kunnen wensen tijdens de kraamweek!
Maartje
Toen ik Iris leerde kennen bij de intake had ik zo’n fijn gevoel bij haar, en hadden wij regelmatig app contact en een paar keer telefonisch. Waardoor ik ontzettend uitkeek naar haar komst in onze kraamweek! Ze is bij het laatste deel van de bevalling aanwezig geweest ( voor ons een prachtige snelle ervaring, wat een binnenkomst haha ) in de kraamweek, was Iris zo ontzettend rustig als het ging om zorg leveren, ik voelde mij verwend als het ging om het verzorgen van mijn ontbijt en de lunch! Iris weet wat ze doet en kan doen, ze hoorde er in de kraamweek gewoon bij! Heerlijk als ze sochtens weer voor de deur stond en vroeg hoe was je nacht en hoe is het met jullie! Ik voelde totaal geen druk, alles op onze wensen en Iris paste zich daar super op aan. Ze heeft mij ontzettend goed gesteund in het geven van borstvoeding, een terug val en het toch maar weer oppakken van de borstvoeding, haar kijk op & advies. Het inschakelen van een laktatiekundige en zo tot hele fijne beslissingen kunnen komen samen! Totaal geen oordelen, volg je gevoel is wat ze je mee geeft! Naast dit alles is Iris ook een ontzettend fijn luisterend oor als je dit eventjes nodig bent! We hebben genoten, mocht er ooit een 3e komen dan weet ik wel wie ik aan mijn kraambed wil hebben! Daar hoef ik geen seconden over te twijfelen!
Danique
Lieve iris, Bedankt voor de geweldige zorg die we afgelopen week van je hebben mogen ontvangen. Ik heb me heel erg verwend gevoeld, genoten van de heerlijke lunches, salades en "knabbels" die je voor me klaar hebt gemaakt. We vonden het erg fijn dat je je in het gezin mengde, zo kon ik het erg waarderen dat je even met Lauren ging knutselen en dat Boris een aai over zijn bol kreeg. Ik heb veel bewondering voor je dat je je hebt laten omscholen naar een vak dat je echt leuk vindt. Je hebt plezier in je werk en dat straal je uit! Ik hoop dat je nog veel mooie bevallingen mee mag maken en dat je nog veel gezinnen net zo blij mag maken als dat je bij ons hebt gedaan. Keep up the good work! Wie weet komen we elkaar nog een keer op de markt tegen of zie je ons door de straat paraderen wanneer jij verderop een kopje thee drinkt in de tuin bij onze buren. veel liefs
Geertje, Marcel, Siem, Lauren, Jinthe en Boris
Iris heeft mij heel goed geholpen in onze eerste kraamtijd in Nederland. Ik heb veel van haar geleerd en we hebben het super gezellig tijd gehad. Wij zijn een gezin uit Eritrea, Ik heb al 3 grote kinderen maar toch was deze kraamtijd nieuw voor ons omdat het in Nederland heel anders gaat. Iris heeft veel kennis van borstvoeding ze is een goede kraamverzorgster. Ze is als persoon erg fijn in de omgang en heeft oprecht belangstelling voor onze cultuur. Ze was heel vriendelijke met mijn andere gezinsleden en al mijn vriendinnen uit mijn cultuur. Verder heeft ze mij geholpen in het huishouden en met onze rituelen. dank je wel lieve iris!
Tsega
Ik ben een "Latina" spreek een beetje Nederlands, was erg blij met Iris als kraamverzorgende, omdat zij goede kennis heeft van het Italiaans, konden wij toch Spaans/Italiaans/Nederlands met elkaar communiceren. Iris is een vriendelijke vrouw die rustig maar gestaag ook nog de huishoudelijke taken uitvoert. Ze heeft veel kennis van zaken, gaf mij duidelijk uitleg en ze is erg inventief en praktisch ingesteld. Opvoedkundige, nog fijne tips van haar gehad voor ons oudste zoontje, waar ze hele warme en liefdevolle aandacht voor had. Iris was volledig geïntegreerd in ons huishouden, ze voegde zich flexibel naar onze wensen en gebruiken. wij kijken terug op een mooie kraamtijd!
Ornella en Gerben
Iris is met haar warme persoonlijkheid een hele prettige en liefdevolle kraamverzorgster met veel verstand van zaken omtrent de verzorging van een pasgeboren baby, maar ook als het gaat om de verzorging en behandeling van mij als kraamvrouw. Daarnaast is ze ook nog een uitmuntende kok en maakt ze de heerlijkste broodjes, gezonde drankjes en salades - van ingrediënten waarvan we zelf niet eens meer wisten dat we ze in huis hadden 🙂 Qua hygiëne en huishoudelijke klusjes is Iris als een wervelwind die in no time het hele huis weer aan kant heeft zodat wij als kersverse ouders ons echt volledig konden richten op het ontdekken en leren kennen van de kleine. Door mijn eigen enthousiasme en leergierigheid vertelde Iris veel over alles wat ik wilde weten omtrent borstvoeding en verzorging. Achteraf hebben deze gesprekken mij best wel uitgeput, maar dit is geheel aan mezelf te wijten want ik bleef zelf maar vragen stellen 😉 Lieve Iris, wat vonden we het fijn om jou als kraamverzorgster in huis te hebben. We hadden ons geen betere kunnen wensen!
Rianne
We had wonderful time with Iris which allowed us to experience a seamless adjustment to the very first days of parenthood. We are very grateful for her patience, assistance, guidance, care and love. She has our utmost recommendation.
Esther Lunalo
Lieve Iris, Zoveel dank voor alles! Doordat je bij de bevalling assisteerde en gelijk volle dagen aansluitend kon blijven, hebben wij zo'n fijne start gehad met z'n drietjes en konden wij ons volledig focussen op Elvire. Dank voor alle heerlijke ontbijtjes, hapjes en drankjes, maar ook voor al je hulp bij alles en super fijne begeleiding bij het opstarten van de borstvoeding. Het zal even wennen worden zonder je, maar we kijken terug op een fantastische eerste kraamweek 🙂
liefs
Jan-Hendrik, Marieke & Elvire
Aan Iris,
We hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Iris.
iris is sociaal, gezellig en liefdevol! Ze heeft mij als kraamvrouw heel goed ondersteund in het borstvoedingsproces!
liefs
Boukje
Iris heeft echt een groot hart voor de zorg. Leeft 100% mee. Ook de aanloop naar de bevalling toe was er erg plezierig contact via de app of telefonisch. Het was een hobbelige kraamtijd en dan was het extra fijn dat je geen zorgen had rondom allerlei andere zaken mbt huishouden. Voor ons was dan bijvoorbeeld op magische wijze eten klaar. De zorg rondom onze zoon was plezierig. Bedankt voor al je (ver)zorgen!
Jantine
Wij hebben door opname in het ziekenhuis maar kort gebruik kunnen maken van Iris haar diensten. En wat jammer was dat! Het was heerlijk dat wij en het huis netjes verzorgd werden. Wij zullen de lekkere ontbijtjes en hapjes missen. Iris haar enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor wij een prettige tijd hebben gehad. Wie weet tot ziens! Liefs
Rainier, Cleo en Liba
Iris heeft een grote bijdrage geleverd aan een fijne kraamtijd voor ons, waarin ze een grote afstand heeft afgelegd om ons helemaal in Gieten te komen ondersteunen. Ze hielp ons te vertrouwen op ons eigen ouderinstinct en heeft haar kennis en kunde ingezet om ons klaar te stomen voor het ouderschap. Dankjewel Iris.
Atefeh en Diederik
Iris is een ontzettend lieve vrouw die ons een geweldige kraamtijd heeft gegeven. Ze luisterde goed naar onze wensen en was lief voor onze andere kinderen. De kinderen keken elke dag uit naar haar komst. Dit is ons vierde kindje, ik vond het jammer dat ze nu pas bij ons was. Iris heeft ook dubbele diensten gedraaid omdat er nog een kraamgezin was. Ze heeft dit aan ons verteld, maar als ze dit niet gedaan had, had ik niks door gehad. Nogmaals bedankt Iris! Liefs,
Maaike, Jeroen, Celaena, Alexis, Maxim en Maurits
Onze kraamweek met Iris was fantastisch. Ze heeft ons ontzettend verwend met lekker eten en liefdevolle aandacht. Het was heel mooi om te zien dat ze met zoveel overtuiging voor ons kindje zorgde. Verder voelde het heel vanzelfsprekend om haar in huis te hebben, omdat ze heel goed aanvoelde wat wij nodig hadden en zich daaraan aanpaste. Daardoor voelde het niet alsof we bezoek hadden, maar alsof we tijdelijk een gezin van 4 waren, heel natuurlijk. We hebben super veel geleerd en hebben van Iris het vertrouwen gekregen dat we het nu zelf kunnen. Bedankt lieve Iris, we zouden jou aan iedereen aanraden!
Mariël
Heel erg dankbaar voor Iris haar ondersteuning in de kraamweek! Nadat ik een intake had gehad bij een ander bedrijf en geen klik voelde ben ik verder gaan zoeken. Ik wou iemand die zorg op maat aanbied en ons een goed gevoel gaf en dit hadden wij direct bij iris. Iris is multi cultureel georiënteerd en past zich aan aan onze wensen en behoefte. Precies wat wij nodig hadden!
Sterre
Zoals ik mijn baby liefdevol en warm toestopte met wollen dekens, zo voelde ik me verzorgd door Iris. Vanuit aandacht en bevlogenheid deed ze de juiste dingen op het juiste moment. Iris deelt veel kennis over alles omtrent de kraamtijd, borstvoeding etc. vanuit zachtheid en ook doortastendheid. Niet alleen oog voor mij en mijn baby, maar ook voor mijn geliefde. Iris gaf mij vertrouwen en heeft zoveel passie voor haar vakgebied, dat verder reikt dan protocollen etc. Met open ogen en hart. Wat een waardevolle tijd is de kraamweek geworden, mede dankzij Iris!
Marga
Iris heeft ons een hele fijne ontspannen kraamweek bezorgd na de geboorte van ons tweede kindje. Bij mijn eerste dochter liep borstvoeding helemaal niet, Iris heeft mij dit keer heel fijn begeleidt waardoor ik echt een super start had. Ik heb het vertrouwen gekregen dat ik wel borstvoeding kan geven. Ook was Iris heel fijn in de omgang, maakte lekkere dingen voor ons en was een fijn gezelschap! Al met al hebben wij een erg fijne kraamweek gehad en moest ik een klein traantje laten toen het voorbij was...
Inge
Iris heeft ons enorm goed geholpen. Ik wist niet dat ik zwanger was, en beviel dus uit het niets van een baby. Na Iris benaderd te hebben, kon ze op de zelfde dag ons al komen helpen. Ze had ook een ander gezin waar ze hielp, maar ze vond het geen probleem om te gaan 'dubbelen'. Ze heeft ons enorm kunnen helpen met haar informatie en liefdevolle aanpak. Ik zou iedereen aanraden Iris als kraamverzorgende te benaderen!
Meike
We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Iris. Ze luisterde goed naar onze behoeftes en vragen, en speelde hier goed op in. Voor een tweede keer zouden wij Iris weer vragen!
Ellen
Helaas is het allemaal anders verlopen waardoor Iris geen kraamzorg bij ons heeft kunnen geven. Het contact vóór en na de bevalling was zeer persoonlijk, betrokkenen en plezierig. We waarderen het zeer dat je toch nog even op bezoek bent geweest. Veel succes verder in je loopbaan Iris!
Marjolein
Iris is bij ons geweest na de geboorte van ons derde kindje. Ze was snel bij ons om ons te helpen met opstarten. Iris is een rustige, lieve, zorgzame kraamverzorgster die zich snel aanpast naar de wensen van het gezin. Ze gaf ons tips waar nodig of waar we er zelf om vroegen en verder had ze veel respect voor onze eigen gewoonten, zolang alles veilig is natuurlijk. Iris is qua werktijden erg flexibel, waardoor je echt kraamzorg hebt wanneer je dat echt nodig hebt. Heel erg fijn. Onze kraamweek vloog voorbij en onze kinderen en wij hebben genoten van Iris haar aanwezigheid.
Charell
Een lieve vrouw met een warm hart. Iris heeft ons enorm geholpen bij de borstvoeding en kon ons daar veel over vertellen. We konden overleggen en hebben een fijne en gezellige kraamtijd gehad.
Mirjam
Wij hebben 4 dagen kraamzorg van Brechje gehad en 3 dagen van Iris en we hebben een hele fijne tijd gehad. Brechje en Iris zijn allebei erg bekwaam, prettig aanwezig en ze hebben ons goed op weg geholpen de eerste week met behulp en (praktische) adviezen. Bovenal zijn het hele fijne mensen! Doordat Brechje en Iris beiden veel ervaring hebben, hielpen ze mij ook om bepaalde zaken te relativeren, wat erg fijn is in de eerste week. Ik zou ze dus zeker aanbevelen!
Charlotte
Wat was dit een fijne kraamtijd. Ons zoontje is inmiddels 2,5 week geleden geboren. Het was een pittige bevalling en daarom extra pluimen voor Nienke en Iris. Zij hebben ons zo ontzettend goed op weg geholpen! Daarnaast zijn zij allebei ontzettend lieve dames met een hart van goud. We hebben gelachen, serieuze gesprekken gehad waarin ruimte was voor al onze emoties en de warmte die we de tijd van hen hebben mogen voelen was en is goud waard. We kunnen niet zeggen hoe dankbaar we zijn voor deze fijne ervaring.
Linda & Christian