Scroll down to content

“I have an eye for you as an idividual, you receive maternity care from a warm heart.”

Herken
jij dit?

Bw2 553d2fda-d8bb-492a-b935-15674ad1a3db
liv-bruce-odIhQypCuUk-unsplash

Je bent zwanger. Wil je kraamzorg maar zoek je een kraamverzorgende die aandacht heeft voor jouw persoonlijke wensen? Wil jij in de kraamtijd leren vertrouwen op jezelf en moeder natuur? Is gezondheid en bewustzijn voor jullie belangrijk? Kijk je uit naar een rustige en ontspannen kraamtijd?

Je wilt dat jouw/jullie kindje een rustige vertrouwde start maakt in het leven buiten jouw buik. Je hebt je eigen bewuste kijk op het ouderschap. Je vindt het belangrijker om te luisteren naar je lichaam en staat open voor de gedachte dat moeder natuur antwoorden heeft op jouw vragen. Sta jij zo in het leven?

bw2 27001c37-f15a-4278-b611-c1d8364da80d

Wat kan ik voor je doen?

Partusassistentie

Als jij dat wilt, assisteer ik de verloskundige bij jullie bevalling. Ik heb oog voor het welzijn van moeder en kind en de algehele sfeer rond de bevalling. Ook geef ik begeleiding bij de eerste voeding. Een vertrouwde, veilige omgeving zorgt voor een ontspannen verloop van de bevalling.

Kraamzorg op maat

Bij Iris Kraamzorg staat mentale welbevinden en persoonlijke kraamzorgbehoefte vooraan. Ik heb oog voor jou en creëer een rustige omgeving. Met mijn medische achtergrond en affiniteit met natuurlijke geneeswijzen zorg ik ervoor dat jij en je kindje in zorgzame handen zijn.

Couveuse nazorg

Deze nazorg is vooral bedoeld om je wat meer vertrouwen te geven na de thuiskomst uit het ziekenhuis. Om jullie te adviseren en te helpen in het zelfstandig, zonder medische apparatuur en personeel, verzorgen van jullie kindje. Ik kom een paar dagen een paar uur bij jullie thuis om jullie hierbij te helpen.

Over mij

Als (bewuste) moeder komt er veel op je af. Je wilt dan een kraamverzorgende die begrijpt waar jouw behoeften liggen en wat jij belangrijk vindt. Ik ben een moeder van drie, inmiddels grote, kinderen. In mijn beroep als kraamverzorgende komen al mijn ervaringen van het moederschap, mijn rol als mantelzorger en mijn medische kennis van de doktersassistente samen. 

Ik werk vanuit een warm zorghart en daarbij heb ik oog voor jullie persoonlijke wensen. 

Iris Hanekamp

IrisHanekamp

Wat zeggen mensen over mij?

Iris support in the first period after birth has been exceptional. She helped me and my family both emotionally and physically, helping us navigating the difficulties we faced in those days and the Dutch system. Her medical knowledge and experience reassured us and gave us confidence. She helped us reaching out to her network when the opinion of someone more expert was needed and helped us understand what was best to do without imposing but listening to what we wanted. She really went the extra mile and tried to anticipate our needs. In addition she was great also with our first daughter that was waiting for her to come every day. Her knowledge of Italian made me feel more at home and at ease. Bonus skill: she's also a great cook! Thanks Iris for everything!
Paola
Bij het intakegesprek hadden wij meteen een goed gevoel bij Iris. De kraamweek was een hele waardevolle tijd. Iris stond de hele week voor ons klaar, ook als de dienst erop zat. Zij is onderdeel geworden van ons kersverse gezin en nam de tijd om ons te leren kennen. Met veel liefde en geduld heeft Iris ons op weg geholpen met de borstvoeding en daar ben ik haar nu 4 maanden later nog steeds erg dankbaar voor. De sfeer in huis was relaxed, gezellig en vertrouwd. Iris heeft zich met oog voor het gezin en hart voor het vak ingezet om te helpen bij een fijne en soepele start. Met de adviezen en hulp van Iris hebben wij ons veilig en vertrouwd gevoeld, ook als er zorgen waren om de groei en gezondheid van ons kleine meisje. Na een fijne week was het dan ook niet leuk om afscheid te nemen van Iris.
Marjolein & Joost

Neem contact met mij op

Voor vragen ben ik op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00.