Scorri fino al contenuto

Ho un occhio per te come individuo, ricevi cure di maternità da un cuore caldo.

Herken
jij dit?

Bw2 553d2fda-d8bb-492a-b935-15674ad1a3db
liv-bruce-odIhQypCuUk-unsplash

Je bent zwanger. Wil je kraamzorg maar zoek je een kraamverzorgende die aandacht heeft voor jouw persoonlijke wensen? Wil jij in de kraamtijd leren vertrouwen op jezelf en moeder natuur? Is gezondheid en bewustzijn voor jullie belangrijk? Kijk je uit naar een rustige en ontspannen kraamtijd?

Je wilt dat jouw/jullie kindje een rustige vertrouwde start maakt in het leven buiten jouw buik. Je hebt je eigen bewuste kijk op het ouderschap. Je vindt het belangrijker om te luisteren naar je lichaam en staat open voor de gedachte dat moeder natuur antwoorden heeft op jouw vragen. Sta jij zo in het leven?

bw2 27001c37-f15a-4278-b611-c1d8364da80d

Wat kan ik voor je doen?

Partusassistentie

Als jij dat wilt, assisteer ik de verloskundige bij jullie bevalling. Ik heb oog voor het welzijn van moeder en kind en de algehele sfeer rond de bevalling. Ook geef ik begeleiding bij de eerste voeding. Een vertrouwde, veilige omgeving zorgt voor een ontspannen verloop van de bevalling.

Kraamzorg op maat

Bij Iris Kraamzorg staat mentale welbevinden en persoonlijke kraamzorgbehoefte vooraan. Ik heb oog voor jou en creëer een rustige omgeving. Met mijn medische achtergrond en affiniteit met natuurlijke geneeswijzen zorg ik ervoor dat jij en je kindje in zorgzame handen zijn.

Couveuse nazorg

Deze nazorg is vooral bedoeld om je wat meer vertrouwen te geven na de thuiskomst uit het ziekenhuis. Om jullie te adviseren en te helpen in het zelfstandig, zonder medische apparatuur en personeel, verzorgen van jullie kindje. Ik kom een paar dagen een paar uur bij jullie thuis om jullie hierbij te helpen.

Over mij

Als (bewuste) moeder komt er veel op je af. Je wilt dan een kraamverzorgende die begrijpt waar jouw behoeften liggen en wat jij belangrijk vindt. Ik ben een moeder van drie, inmiddels grote, kinderen. In mijn beroep als kraamverzorgende komen al mijn ervaringen van het moederschap, mijn rol als mantelzorger en mijn medische kennis van de doktersassistente samen. 

Ik werk vanuit een warm zorghart en daarbij heb ik oog voor jullie persoonlijke wensen. 

Iris Hanekamp

IrisHanekamp

Wat zeggen mensen over mij?

Wij hebben 4 dagen kraamzorg van Brechje gehad en 3 dagen van Iris en we hebben een hele fijne tijd gehad. Brechje en Iris zijn allebei erg bekwaam, prettig aanwezig en ze hebben ons goed op weg geholpen de eerste week met behulp en (praktische) adviezen. Bovenal zijn het hele fijne mensen! Doordat Brechje en Iris beiden veel ervaring hebben, hielpen ze mij ook om bepaalde zaken te relativeren, wat erg fijn is in de eerste week. Ik zou ze dus zeker aanbevelen!
Charlotte
Wat was dit een fijne kraamtijd. Ons zoontje is inmiddels 2,5 week geleden geboren. Het was een pittige bevalling en daarom extra pluimen voor Nienke en Iris. Zij hebben ons zo ontzettend goed op weg geholpen! Daarnaast zijn zij allebei ontzettend lieve dames met een hart van goud. We hebben gelachen, serieuze gesprekken gehad waarin ruimte was voor al onze emoties en de warmte die we de tijd van hen hebben mogen voelen was en is goud waard. We kunnen niet zeggen hoe dankbaar we zijn voor deze fijne ervaring.
Linda & Christian

Neem contact met mij op

Voor vragen ben ik op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00.